Wie zijn WereldBloggers?

Wie zijn WereldBloggers?

Wie zijn wij en wat doen we?

Claudia Arends & Bas Urlings

Onze droom was altijd al om een wereldreis te maken en toen we de kans kregen om te gaan hebben we die met beide handen gegrepen. Binnen een paar dagen was ons eerste en enige ticket naar Moskou geboekt en moesten we beginnen met voorbereiden van onze grote reis.

Wij reizen en werken de wereld rond waardoor het mogelijk is om voor langere tijd weg te blijven. Een reisplan hebben we niet echt. Alles kan en alles mag. Hoe lang gaat deze reis duren? Geen idee, totdat we het zat zijn.

Alles achterlaten thuis en gewoon gaan. Geen smoesjes bedenken maar gewoon een ticket boeken en gaan. Dat was ons motto!

Natuurlijk is het soms moeilijk als je denkt aan je vrienden en familie thuis maar al het moois dat we meemaken maakt dat meer dan goed. En.. echte vrienden zijn er over 3 jaar ook nog wel šŸ˜‰

Vanuit Moskou met de trein door Rusland naar China was ons eerste plan. Vanuit daar verkennen we China en kijken we verder.

Check onze reisverhalen waar we ondertussen allemaal al geweest zijn!

Meer interesse in hoe je zo’n reis nu voorbereidt en wat je moet doen voordat je vertrekt? Mail ons en we helpen je graag!!

Voor meer informatie over de plekken waar wij geweest zijn kan je ook terecht op Claudia’s blog; DesignClaud!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *